Goedkope begrafenis Amsterdam

Je kan als familie heel wat kosten besparen door alleen diensten en producten af te nemen die echt noodzakelijk zijn.

Amstel Uitvaarten verzorgt goedkope uitvaarten in Amsterdam. Je kan als familie heel wat kosten besparen door alleen die diensten en producten af te nemen die echt noodzakelijk zijn. Ook als er weinig geld is voor uitvaart kunnen wij je helpen om op een goede en persoonlijke manier afscheid te nemen van een dierbare.

Algemeen graf

Als je kiest voor een goedkope begrafenis dan kies je voor een algemeen graf. Dit is graf waarin twee of drie overledenen op volgorde van overlijden bij elkaar worden begraven. De familie kan zelf dus niet bepalen wie er in het graf worden begraven. Tien jaar nadat de laatste overledene is begraven mag de begraafplaats het graf ruimen. Het is niet mogelijk om de grafrechten te verlengen. Maar je kan er wel voor kiezen om je overleden dierbare na tien jaar te laten herbegraven in een ander graf of alsnog te laten cremeren. De kosten van een algemeen graf zijn veel lager dan de kosten van een particulier graf.

Elke begraafplaats hanteert zijn eigen tarieven voor graven. Bel ons gerust voor vrijblijvende informatie over de tarieven van de verschillende begraafplaatsen. Ons telefoonnummer is 020 - 8204112.

Thuis uitvaart

Drankjes en broodjes in een crematorium of uitvaartcentrum zijn niet goedkoop. Zeker wanneer er veel belangstellenden komen kunnen de kosten voor de catering behoorlijk oplopen. Wanneer je ervoor kiest om de plechtigheid thuis te houden kan je veel kosten besparen. Je kan familieleden of buren vragen om bijvoorbeeld te helpen met het verzorgen van de catering.

Amstel Uitvaarten helpt regelmatig families die de uitvaart thuis willen houden. Wij verzorgen de overledene en kunnen er ook voor zorgen dat de overledene thuis wordt opgebaard. We regelen alle afspraken met de begraafplaats, de aangifte van overlijden en zorgen voor het rouwvervoer.

Bel ons voor het regelen of voor informatie over een goedkope begrafenis in Amsterdam. Je kan ons 24 uur per dag bereiken op nummer 020 - 8204112.

 

Een Amsterdammer blijft een Amsterdammer