Goedkope crematie Amsterdam

Als je een goedkope uitvaart wilt dan is een crematie de meest voordelige keuze.

Als je een goedkope uitvaart wilt dan is een crematie de meest voordelige keuze. Cremeren is namelijk goedkoper dan begraven. Je hoeft geen grafrechten te betalen en je bespaart heel wat kosten voor een grafmonument.

Geen plechtigheid in crematorium

Als je de plechtigheid wilt houden in de aula van het crematorium dan moet je daarvoor huur betalen. Wanneer je daarna ook de condoleance wilt houden in het crematorium of uitvaartcentrum komen daar ook nog eens kosten bij voor de catering.

Je kan heel veel kosten besparen door de plechtigheid en de condoleance ergens anders te houden. Als er thuis genoeg ruimte is kan het zelfs in de eigen woning of tuin. Amstel Uitvaarten verzorgt regelmatig thuis uitvaarten. We kunnen je overal bij helpen om de uitvaart juist extra persoonlijk te maken. Veel families vinden het heel intiem en persoonlijk om het afscheid in de eigen omgeving te houden. Zo kan je het afscheid echt helemaal zelf vormgeven.

Na de plechtigheid zorgt Amstel Uitvaarten ervoor dat de overledene wordt overgebracht naar het crematorium. Daar vindt de crematie plaats en een maand na de crematie mogen de nabestaanden de as ophalen bij het crematorium.

Voor meer informatie en tarieven over een goedkope crematie in Amsterdam kan je ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer 020 - 8204112.

 

Een Amsterdammer blijft een Amsterdammer