Uitvaartverzekering

Wij verzorgen uitvaarten ongeacht waar iemand is verzekerd

Amstel Uitvaarten verzorgt uitvaarten voor iedereen, ongeacht of en waar je bent verzekerd. Het maakt daarbij niet uit of de overledene een naturapolis of een kapitaalverzekering heeft.

Als er sprake is van een kapitaalverzekering dan keert de verzekeraar een in de polis overeengekomen bedrag uit voor de uitvaart. Bij een naturapolis wil de verzekeraar meestal proberen om de uitvaart zelf te verzorgen. Dat is voor de verzekeraar gunstiger.

Maar als nabestaande staat het je helemaal vrij om ook in het geval van een naturapolis te kiezen voor een uitvaartondernemer van eigen keuze. Wanneer je wilt dat Amstel Uitvaarten de uitvaart van jouw dierbare verzorgt neem dan contact met ons op. Wij regelen het dan verder met de verzekeraar.

Bijbetalen voor de uitvaart

Het overkomt veel nabestaanden nog steeds dat ze na de uitvaart een veel hogere rekening ontvangen voor de uitvaart dan verwacht. Bij Amstel Uitvaarten zal je dat niet gebeuren omdat wij op basis van de wensen van de familie vooraf een kostenbegroting geven. Zo weet je precies wat alles kost.

 

Een Amsterdammer blijft een Amsterdammer