Crematorium Zaanstad

Crematorium met uitvaartcentrum

Wibautstraat 282
1505 HR Zaandam
Routebeschrijving
075-670 4086
info@crematoriumzaanstad.nl

Crematorium Zaanstad

Eind 1988 werd de eerste paal geslagen van Crematorium Zaanstad. Het crematorium is gelegen bij de gemeentelijke begraafplaats. Het crematorium beschikt ook over een uitvaartcentrum waardoor alle faciliteiten voor een uitvaart op dezelfde locatie aanwezig zijn.  

In de aula van het crematorium is ruimte voor 500 personen. De grote aula is bij veel mensen bekend van de opvallende blauwe schuifwand. Deze schuifwand biedt een sfeervolle doorgang naar de begraafplaats. De aula wordt gebruikt voor crematieplechtigheden en begrafenissen op de naastgelegen begraafplaats. Voor de directe nabestaanden is er een familiekamer waar de familie even in alle rust samen kan zijn voor de uitvaartplechtigheid.
 
Voor kleinere groepen tot 30 personen kunt u gebruikmaken van de familieaula van Crematorium Zaanstad. Deze aula wordt ook wel de huiskameraula genoemd omdat het afscheid er in een heel huiselijke sfeer kan plaatvinden. De ruimte wordt ook gebruikt voor de condoleance. Het biedt hiermee veel mogelijkheden om de plechtigheid helemaal naar eigen inzicht in te vullen.
 
Het crematorium beschikt over een sfeervolle condoleanceruimte. De catering biedt uitgebreide mogelijkheden van een eenvoudige koffietafel tot luxe catering naar wens. Vraag onze uitvaartverzorger naar de mogelijkheden, wij kunnen voorzien in vrijwel al uw wensen.
 
Wilt u een opbaring of een crematie regelen in Crematorium Zaanstad? Dan kunt u ons bellen op nummer (020) 8204112 of een e-mail sturen naar info@amstel-uitvaarten.nl.

Factsheet

Crematorium Zaanstad

Openingstijden
Ma- vrij: 09.00 uur – 16.30 uur
Za: 09.00 – 11.30 uur
Zondag gesloten
 
Afgifte bloemen
Ma – vrij 09.00 -17.00 uur
Za: 09.00 -12.00 uur
Bloemen kunnen worden afgegeven in de bloemenruimte in de garage aan de achterzijde van het crematorium. Deze ruimte is alleen toegankelijk voor bloemisten.
 
Grote aula
Aantal stoelen: 160
Aantal staanplaatsen: 340
Muziek afspelen: ja
Beeld vertoning: ja
Piano/vleugel aanwezig: ja
Geluidsopname: ja
Microfoon: ja
Kist dalen: ja, geheel of gedeeltelijk
 
Familieaula
Aantal personen: max. 30
Muziek afspelen: ja
Beeld vertonen: ja
Geluidsopname: nee
Consumpties mogelijk: ja, uitgebreid cateringassortiment
 
Condoleanceruimte
Muziek afspelen: ja
Beeld vertonen: ja
Consumpties mogelijk: ja, uitgebreid cateringassortiment


Asbestemming

Strooiveld
Urnengraf
Urnennis

Uitvaartcentrum Zaanstad

Ma- vrij: 09.00 uur – 16.30 uur (buiten kantooruren op afspraak)
Za: 09.00 – 11.30 uur (buiten kantooruren op afspraak)