Begraafplaats Vredenhof

In stadsdeel Westerpark ligt begraafplaats Vredenhof, een sfeervolle laatste rustplaats voor Amsterdammers.

Haarlemmerweg 367
1051 LH Amsterdam
Routebeschrijving
(020) 682 60 13
info@begraafplaatsvredenhof.nl

Begraafplaats Vredenhof

In stadsdeel Westerpark is een prachtige laatste rustplaats voor Amsterdammers, begraafplaats Vredenhof. De begraafplaats staat bekend om haar prachtige oude graven, karakteristieke bankjes en verschillende soorten bomen. Tuinarchitect Leonard A. Springer, ook de architect van de Oosterbegraafplaats (nu De Nieuwe Ooster) maakte het ontwerp.  De begraafplaats wordt nog steeds veel gebruikt.

Het wit gepleisterde ontvangstgebouw van Begraafplaats Vredenhof (juni 2005) is in juli 2017 benoemd tot gemeentelijk monument. Het gebouw wordt momenteel gerenoveerd en verbouwd tot Villa Westerpark: een sfeervol restaurant met logiesfunctie en met respect voor de begraafplaats en de groene omgeving. Ook kunnen hier uitvaartplechtigheden worden gehouden. Het gerenoveerde gebouw zal in november 2019 haar deuren openen. Villa Westerpark maakt geen onderdeel uit van PC Uitvaart, de uitvaartorganisatie waartoe Begraafplaats Vredenhof behoort.

Begraafplaats Vredenhof ligt aan de Haarlemmerweg en is gemakkelijk bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. Treinstation Amsterdam Sloterdijk ligt op 2 kilometer afstand. De bushalte Vredenhof bevindt zich voor de entree.

Heb je interesse in een begrafenis op Begraafplaats Vredenhof? 
Dan kan je ons bellen op nummer (020) 8204112 of een e-mail sturen naar info@amstel-uitvaarten.nl


Foto © PC Uitvaart

Foto © PC Uitvaart

Factsheet

Openingstijden

ma – zo: 09.00 – 16.00 uur
Juni – juli – aug op woensdag tot 20.00 uur 

Afgifte bloemen
Begraafplaats Vredenhof heeft geen bloemenruimte om bloemen vooraf af te geven

Aula

Begraafplaats Vredenhof beschikt niet over een eigen aula waar plechtigheden gehouden kunnen worden. Vanaf het najaar van 2019 kunnen er in Villa Westerpark (restaurant) plechtigheden worden gehouden. Villa Westerpark is geen onderdeel van de PC Hooft Groep (eigenaar begraafplaats Vredenhof)

Koffiekamers

Begraafplaats Vredenhof beschikt niet over eigen koffiekamers waar condoleances gehouden kunnen worden. Vanaf het najaar van 2019 kunnen er in Villa Westerpark (restaurant) condoleances worden gehouden.  Villa Westerpark is geen onderdeel van de PC Hooft Groep (eigenaar begraafplaats Vredenhof)

Uitvaartcentrum

Er is geen uitvaartcentrum op Vredenhof.

Soorten graven

- Algemeen graf (10- jaar, verlengen niet mogelijk)
- Familie graf/particulier graf (max. 3 personen, te huren voor 10 of 20 jaar. Daarna verlengen pet 10 of 20 jaar.)
- Kindergraven 

Asbestemming

Urnengraf (10 – 20 jaar, daarna verlengen per 10 of 20 jaar)

Prijzen Vredenhof

Een eenvoudige begrafenis bij Vredenhof inclusief algemeen graf verzorgen we vanaf €3520,-

Prijs berekenen