Amstel uitvaarten staat voor een eerlijk en transparant. We zijn er voor elke Amsterdammer of mensen die zich met Amsterdam verbonden voelen, waar je ook verzekerd bent.

Eerlijk en transparant

Peter en Viktoriya van Schaik

Amstel uitvaarten staat voor een eerlijk en transparant. Dat begint met goede voorlichting. Zo organiseren we elk jaar een grote uitvaartbeurs in de Westerkerk. We kunnen bij je thuis komen voor een kennismakingsgesprek, kosteloos en vrijblijvend. Ook bij het regelen van de uitvaart vertellen we graag over de mogelijkheden en de kosten. Zo komen we samen tot een uitvaart die past bij de overledene èn nabestaanden. En zonder financiële verrassingen achteraf.

Geworteld in Amsterdam

We werken samen met alle begraafplaatsen en crematoria in en rond Amsterdam en weten precies hoe we een uitvaart een Amsterdams tintje kunnen geven. We zijn er voor elke Amsterdammer of mensen die zich met Amsterdam verbonden voelen, ongeacht waar je verzekerd bent. Lees hier meer informatie over uitvaart Amsterdam.

Meertalig en internationaal

In Amsterdam leven talloze culturen en nationaliteiten samen. Bij Amstel Uitvaarten kun je ook terecht als je (alleen) Engels, Russisch of Oekraïens spreekt. Handig wanneer er overleg nodig is met familie en vrienden in Engels- en Russischtalige landen. 

Ook kunnen we het international vervoer van uw dierbare overledene verzorgen. Hiervoor werken we samen met o.a. Mortuarium Schiphol. Wij kunnen u van dienst zijn wanneer u uw dierbare naar het buitenland wilt vervoeren of juist naar Nederland wilt halen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten. 

Een uitvaart op maat

Wil je een persoonlijke uitvaart, op maat en met eigen inbreng? Geen standaarduitvaart die de gemiddelde smaak vertegenwoordigt? Dan ben je bij Amstel uitvaarten aan het juiste adres. Je kiest zelf wat je door ons wilt laten verzorgen. En over de zaken die je zelf of elders wilt regelen, geven we je waardevolle tips kado.

Maak kennis met ons en onze medewerkers

In de serie Doodgewoon van de studenten van de Christelijke Hogeschool Ede worden medewerkers van Amstel Uitvaarten en haar leveranciers op persoonlijke wijze ondervraagd of hun werkzaamheden, ervaringen en hun eigen houding ten opzichte van sterven en de dood.

Peter van Schaik

 

Juanita Konijn

Sjaak Sijm

 

Joanne Trompert


Een Amsterdammer blijft een Amsterdammer