Lees hier de ervaringen met Amstel uitvaarten.

Ben je benieuwd hoe anderen de dienstverlening van Amstel uitvaarten ervaren? Lees hieronder een aantal recensies die we hebben ontvangen en waar we natuurlijk trots op zijn.

“Zondagnacht 15 november is mijn schoonvader overleden. Na telefonisch contact met Peter van Schaik werden wij maandagochtend door hem teruggebeld en is alles perfect in gang gezet door Jack Ligtvoet. Een uiterst prettig en empathisch persoon, die ons met alles fantastisch heeft begeleid en enorm heeft meegedacht over het verdere verloop. Niets was teveel en in zeer vlot tempo werd alles telefonisch, via de app of via mail gecommuniceerd.  Op zaterdag 21 november 2020 heeft te Nieuwegein de crematie plaatsgevonden. Jack heeft dit zeer respectvol en professioneel begeleid. De gehele naaste familie kijkt met volle tevredenheid op deze gebeurtenis terug. Ik zou iedereen Amstel Uitvaarten aanraden! Namens alle naasten hartelijk bedankt voor deze hulp en begeleiding.”  
Monique van Aalderen

Na het overlijden van mijn vader op 23 maart 2020, 100 jaar oud dus niet echt onverwachts, wil je natuurlijk de crematie soepel en probleemloos laten verlopen. Dat is uitstekend gelukt door Amstel Uitvaarten. Vanwege de corona maatregelen was van een gebruikelijke crematie geen sprake. De snelheid waarmee alles werd geregeld, op vragen werd geantwoord en informatie werd gegeven was uitmuntend. Tot mijn verbazing was, nadat we de rouwkaart hadden gemaild, binnen 10 minuten het condoleance register ingericht. Klasse. De prijs/kwaliteits-verhouding is prima.  Een absolute aanrader.           Cees Mantoua

"Amstel Uitvaarten...  In samenwerking met Peter van Schaik heb ik de crematie van mijn moeder mogen regelen. Geheel in de tijd van nu, liep ons overleg via de telefoon, email en WhatsApp. Voor mij een prima vorm van communicatie.  Op een adequate en correcte wijze heeft Peter alles naar wens geregeld.   Zeer content met de werkwijze, de follow-up en het organiseren van de crematie door Amstel Uitvaarten en onze speciale dank aan Peter."  Hanneke

"Na het overlijden van onze moeder heeft Jasper van Amstel Uitvaarten een uitvoerig gesprek met ons gevoerd om de wensen ten aanzien van de uitvaart te inventariseren. Alle gemaakte afspraken zijn keurig uitgevoerd en Jasper heeft ons steeds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. De uitvaart zelf was stijlvol en helemaal conform onze wensen. Wij zijn zeer tevreden met Amstel Uitvaarten en kunnen hen zeker aanbevelen." Ronald

"Beste mensen, Mede namens onze tante Mw. N. van Rijn-Nass , willen wij Amstel Uitvaarten, en met name Robert van Haren, bedanken voor het mooie afscheid rond het overlijden van Daan van Rijn. Alles was zorgvuldig, accuraat en betrokken geregeld. Het was geweldig." Gerard Nass

"Mijn man overleed plotseling en je staat op zo'n moment toch even met je handen in t haar. Maar toen ik Peter van Schaik van Amstel Uitvaarten had gebeld, werden mij veel zorgen uit handen genomen. Er was heel veel telefonisch contact met Peter voor en na de crematie en alles werd heel open en transparant gecommuniceerd. Ik ben dan ook uiterst tevreden over de dienstverlening van Amstel Uitvaarten. En de eindrekening was ook zoals afgesproken. Ik zal Amstel Uitvaarten eenieder aanbevelen."

"Ondanks dat u zelf niet de crematie heeft kunnen begeleiden wil ik toch een dikke pluim geven aan amstel uitvaarten. Uw vervanger, mevrouw karen paternotte, heeft de dienst en begeleiding erg goed gedaan. Ook tijdens de uitvaart heeft zij mooi gesproken. Alles wat in haar macht lag om te regelen, heeft zij gedaan. We hebben echt op een mooie manier afscheid kunnen nemen van mijn vader. Nogmaals een dikke pluim voor Amstel Uitvaarten. Met vriendelijke groet, John Kroek"

"Wat iedereen in Nederland moet weten is dat er in Nederland een uitvaartonderneming is die deugt en oprechte betrokkenheid paart aan reële prijzen. Zowel de directie (Peter van Schaik) als de uitvoerende uitvaartbegeleider (Robert van Haren) hebben ons op innemende en authentieke wijze overtuigd van hun meerwaarde en kwaliteiten bij de uitvaart van mijn vader. Geen verborgen kleine lettertjes, volledig in de uiteenlopende implicaties bij een plotseling overlijden en vooral vertrouwenwekkend. Inmiddels ligt de gehele uitvaart al weer bijna twee maanden achter ons; de prijs lag ver onder de tariefstelling bij de grote uitvaartondernemingen en bij de eindafrekening was afspraak ook echt de afspraak. Een verademing op niet op je hoede te hoeven zijn bij een dergelijk emotionele gebeurtenis.. en een absolute aanrader. Hans Janssen."

"Amstel Uitvaarten werkte zoals je hoopt bij het aangaan van een contract. Keuzemogelijkheden. Ruim voldoende informatie, ook telefonisch, wat bij dergelijk gevoelige materie erg prettig is. Gemaakte afspraken worden voor 100% nagekomen. De uitvoering was bescheiden en kundig. Voor mensen met deze passende wensen zeer aan te raden. Het gevoel achteraf is rustig en tevreden."

"Geachte heer Peter van Schaik, Betreft: Amstel uitvaarten. Hartelijk dank voor de eindnota voor de uitvaart van mijn zus. Wij zijn u dankbaar voor de intieme sfeer welke u heeft weten te scheppen bij de uitvaart van mijn zus. Wij vonden het buitengewoon netjes en accuraat verzorgd. Met vriendelijke groet, J. Pastoor"

"Wij (de erven van D. van Gog Veld) hebben Amstel Uitvaarten ervaren als een professionele club met oog voor zorgen en wensen van de nabestaanden. Alle medewerkers waarmee we in contact gekomen zijn, waren duidelijk en helder in de communicatie en zorgden ervoor dat we wisten wat wel of niet konden verwachten. Ook het transport en verzorging van de overledene was prima in orde. Dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Namens de erven John van Gog"

"Crematie op maat bij Amstel uitvaarten hebben wij als zeer goed ervaren. Geen onnodige kosten, alles kan op maat en naar wens ingevuld worden. Wij vonden de communicatie prettig en met de overledene is zeer respectvol omgegaan. Wij vonden het heel bijzonder dat iemand bij het ophalen van de overledene een stuk voor de auto heeft gelopen. De kosten zijn, door het weghalen van zaken die niet nodig zijn, zeer vriendelijk in vergelijking met veel anderen. Wij bevelen dit bedrijf aan. Met vriendelijke groet, Trix en Jos"

"Amstel Uitvaarten werkte zoals je hoopt bij het aangaan van een contract. Keuzemogelijkheden. Ruim voldoende informatie, ook telefonisch, wat bij dergelijk gevoelige materie erg prettig is. Gemaakte afspraken worden voor 100% nagekomen. De uitvoering was bescheiden en kundig. Voor mensen met deze passende wensen zeer aan te raden. Het gevoel achteraf is rustig en tevreden."

"Opa wilde een simpele besloten uitvaart. Peter - van Amstel Uitvaarten- heeft dat perfect en met respect uitgevoerd. Mijn dank hiervoor. Monique"

"Beste van Amstel uitvaarten, Na contact met jullie (peter) hebben wij het contact en het afscheid als zeer prettig ervaren. Rustig, respectvol en professioneel. Het afscheid was mooi en dat dankzij jullie Tim en zijn collega waar we helaas de naam niet meer van weten hebben hiervoor gezorgd en daarvoor een heel groot compliment en dank! Fijn dat dezelfde personen deze dagen aanwezig waren. Nogmaals heel erg bedankt voor dit mooie afscheid van onze vader & opa, (Hains de Boer) Met vriendelijke groet,"

"Beste Peter, Nog hartelijk dank voor de uitstekende begeleiding bij het afscheid van mijn vrouw jongstleden vrijdag. Mooi dat je zelf ook nog even aanwezig kon zijn. Ook fijn was dat we werden opgevangen door een begeleider van het uitvaartcentrum zelf. De afscheidsruimte was precies goed, qua grootte en qua inrichting. We hebben zo op een indrukwekkende wijze afscheid kunnen nemen. Alle aanwezigen vonden het een mooi afscheid. Ook mijn hond die nog een paar likjes aan mijn vrouw heeft gegeven. Na afloop hebben we heerlijk geluncht in Lage Vuursche en ’s middags met vrienden en kennissen een borrel gedronken op het leden van mijn vrouw. Ik zal je - Amstel Uitvaarten - zeker aanbevelen bij anderen. Groet, Cock"

"Heldere en duidelijke communicatie. Je betaalt alleen wat voor wat je echt nodig hebt en dat wordt zeer goed verzorgd. Amstel Uitvaarten houdt zich aan de afspraken. Vriendelijke mensen. Wij kijken terug op een waardig afscheid en kunnen Amstel Uitvaarten aan iedereen aanbevelen."

"Ben zeer tevreden over begeleiding van Amstel Uitvaarten. Het was een zeer waardig afscheid geworden, mede door vriendelijke en behulpzame begeleiding van Peter van Schaik en op locatie Will Bierman Top geregeld! Met vriendelijke groet"

"Langs deze weg wil ik graag een recensie schrijven over Amstel Uitvaart Amstel Uitvaart heeft mij uitstekend geholpen! Op 24 Augustus werd mijn dierbare zoon begraven Amstel Uitvaart heeft tot in de puntjes voor alles geregeld Alle lof voor Amstel Uitvaart! ! Ik beveel amstel Uitvaart dan ook zeer aan! Hartelijk dank !! Met vriendelijke groet, Elly Amsterdam"

"Als gevolg van het plotseling overlijden van een familielid in Amsterdam, op donderdag, waren wij (komende uit Brabant) de volgende dag ter plaatse om zaken m.b.t. de uitvaart te regelen. Op deze dag moesten we dus op zeer korte termijn iemand van een uitvaartonderneming zien te vinden, waarmee een en ander kon worden doorgenomen. Na 2 vruchteloze pogingen van ons om voor deze dag iemand te vinden die à la minute acte de présence kon geven, kwamen wij bij de derde poging in contact met de Directeur van Amstel uitvaarten, Dhr. Peter van Schaik. Deze was in no time ter plaatse! Achteraf mogen wij constateren dat we naar onze mening het niet beter hadden kunnen treffen. Wij komen superlatieven te kort om deze persoon en zijn medewerkers te bewieroken. Echt alles werd tot onze grote tevredenheid zeer consciëntieus aangepakt en in overleg geregeld. Helaas hebben wij dit wel eens anders meegemaakt. Temeer als we dit afzetten tegen de bijzonder redelijke prijs van de door ons gekozen “budgetcrematie”. Wij willen deze “Amstel uitvaarten” ten zeerste aanbevelen. Op ons is deze onderneming overgekomen als zéér correct en betrouwbaar! Mede namens mijn Familie, Ir. J.C. Zwanenberg"

Een Amsterdammer blijft een Amsterdammer