Lees hier de ervaringen met Amstel uitvaarten.

Ben je benieuwd hoe anderen de dienstverlening van Amstel uitvaarten ervaren? Lees hieronder een aantal recensies die we hebben ontvangen en waar we natuurlijk trots op zijn.

Ben zeer te vreden met Amstel uitvaart. Mevr. Juanita heeft mij goed begeleid met het hele proces en niets was haar te veel. Altijd bereikbaar en zo vriendelijk. Ze was voor mij echt een engel, die me hielp om het zwaarste gebeurtenis in mijn leven te doen. Bedankt voor je steun en begeleiding.
Tina

Wij willen nogmaals Amstel Uitvaarten vriendelijk bedanken voor de goede zorg en de geweldige begeleiding in een moeilijke tijd waar je de hulp echt goed kon gebruiken. Ook na de crematie stonden de mensen van Amstel Uitvaarten voor ons klaar. Namens de hele familie, vriendelijk dank.
Natalija van Ginkel

De begeleiding voor, tijdens en na de crematie van mijn vader was heel fijn en heeft er voor gezorgd dat we er alle vertrouwen in hadden dat alles goed zou verlopen tijdens de crematie. En zo is het ook gegaan. Het was een hele mooie crematie. Precies zoals we in gedachten hadden. Top geregeld! Dank jullie wel voor alle goede zorgen, persoonlijke aandacht en fantastische service.
Gerrit Wijnands

Je moeder plotseling overleden en dan? Dankzij het team van de uitvaart maatschappij en Roos wisten wij wat we konden verwachten. Roos was erg behulpzaam met onze vragen/opmerkingen en wat we konden verwachten! Zeker een aanrader!
Natascha Smith

Ik ben Jack zeer dankbaar voor de manier waarop hij het afscheid van mijn man heeft geregeld. Met zoveel respect warmte en empatisch vermogen. Mooier kon het niet.
Rebecca van Wierst

Dankzij deze lieve mensen hebben wij onze (schoon)vader een mooie uitvaart kunnen geven. Als iemand ons zou vragen, welke firma kunnen wij benaderen voor een uitvaart, dan zouden wij met 1000% zeggen, Amstel Uitvaart!!
Carmela Longo

Wat waren Peter en zijn team enorm professional, rustig en betrokken na het overlijden van mijn vader. Dit helpt ons als nabestaanden enorm om het verdriet en gemis een plek te kunnen geven.
Saskia Stuve

Heel prettige samenwerking met de uitvaartbegeleider, rustig en geduldig, maar ook snel en efficient. Voelde uitstekend aan wat we nodig hadden.

Ze waren vanaf het begin heel duidelijk, reageerden adequaat, ze dachten mee - we wilden geen standaard uitvaart- er werd in mogelijkheden gedacht, erg transparant, geen verborgen kosten en gewoon heel fijn om mee te werken.
Ruud J. Klapmuts

Wij zijn bijzonder tevreden over de gang van zaken. De zaken waren uitstekend geregeld. De auto met de kist werk enkele uren na onze afspraak aangeleverd. Keurig geplaatst en van koeling voorzien. Na enkele dagen de kist met een keurige rouwauto afgevoerd. Al met al prima verzorgd. Wij waren bijzonder tevreden. U kunt bovenstaande tekst (van soortgelijke strekking ) opnemen op uw site. Uiteraard zal ik u van harte aanbevelen. Met vriendelijke groeten Jari
Van der Leij

Op 14 december 2021 heeft de crematie plaats gevonden van mijn broer Robert Jan de Zoete, geboortedatum 18 juli 1952. De gehele afhandeling en begeleiding door mevrouw Eva Man heeft naar alle tevredenheid plaats gevonden. Haar benadering en kennis van zaken was bewonderswaardig En gaf de nodige rust tijdens deze hectische tijd. Tevens had zij ook gevoel voor de ontstane irritaties onderling binnen de familie en wist daar goed mee om te gaan en er door heen te prikken. Omdat ik degene was die alles verder moest regelen, in nauwe samenwerking met Eva Man, kan ik terug kijken naar een geslaagde afhandeling. Daarvoor ben ik Eva Man zeer dankbaar en Eva Man is uitermate geschikt voor haar functie, straalt vertrouwen en respect uit en is een rustpunt geweest (en zal blijven) in deze heftige periode. Nogmaals dank voor haar inzet en zeker haar aanwezigheid, die mij voldoende kracht heeft gegeven om het laatste te kunnen doen voor mijn broer, zoals hij dat gewild zou hebben. Met vriendelijke groet,
Peter de Zoete

Zondagnacht 15 november is mijn schoonvader overleden. Na telefonisch contact met Peter van Schaik werden wij maandagochtend door hem teruggebeld en is alles perfect in gang gezet door Jack Ligtvoet. Een uiterst prettig en empathisch persoon, die ons met alles fantastisch heeft begeleid en enorm heeft meegedacht over het verdere verloop. Niets was teveel en in zeer vlot tempo werd alles telefonisch, via de app of via mail gecommuniceerd. Op zaterdag 21 november 2020 heeft te Nieuwegein de crematie plaatsgevonden. Jack heeft dit zeer respectvol en professioneel begeleid. De gehele naaste familie kijkt met volle tevredenheid op deze gebeurtenis terug. Ik zou iedereen Amstel Uitvaarten aanraden! Namens alle naasten hartelijk bedankt voor deze hulp en begeleiding.
Monique van Aalderen

Na het overlijden van mijn vader op 23 maart 2020, 100 jaar oud dus niet echt onverwachts, wil je natuurlijk de crematie soepel en probleemloos laten verlopen. Dat is uitstekend gelukt door Amstel Uitvaarten. Vanwege de corona maatregelen was van een gebruikelijke crematie geen sprake. De snelheid waarmee alles werd geregeld, op vragen werd geantwoord en informatie werd gegeven was uitmuntend. Tot mijn verbazing was, nadat we de rouwkaart hadden gemaild, binnen 10 minuten het condoleance register ingericht. Klasse. De prijs/kwaliteits-verhouding is prima. Een absolute aanrader.
Cees Mantoua

Amstel Uitvaarten... In samenwerking met Peter van Schaik heb ik de crematie van mijn moeder mogen regelen. Geheel in de tijd van nu, liep ons overleg via de telefoon, email en WhatsApp. Voor mij een prima vorm van communicatie. Op een adequate en correcte wijze heeft Peter alles naar wens geregeld. Zeer content met de werkwijze, de follow-up en het organiseren van de crematie door Amstel Uitvaarten en onze speciale dank aan Peter.
Hanneke

Na het overlijden van onze moeder heeft Jasper van Amstel Uitvaarten een uitvoerig gesprek met ons gevoerd om de wensen ten aanzien van de uitvaart te inventariseren. Alle gemaakte afspraken zijn keurig uitgevoerd en Jasper heeft ons steeds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. De uitvaart zelf was stijlvol en helemaal conform onze wensen. Wij zijn zeer tevreden met Amstel Uitvaarten en kunnen hen zeker aanbevelen.
Ronald

Mede namens onze tante Mw. N. van Rijn-Nass , willen wij Amstel Uitvaarten, en met name Robert van Haren, bedanken voor het mooie afscheid rond het overlijden van Daan van Rijn. Alles was zorgvuldig, accuraat en betrokken geregeld. Het was geweldig.
Gerard Nass

Mijn man overleed plotseling en je staat op zo'n moment toch even met je handen in t haar. Maar toen ik Peter van Schaik van Amstel Uitvaarten had gebeld, werden mij veel zorgen uit handen genomen. Er was heel veel telefonisch contact met Peter voor en na de crematie en alles werd heel open en transparant gecommuniceerd. Ik ben dan ook uiterst tevreden over de dienstverlening van Amstel Uitvaarten. En de eindrekening was ook zoals afgesproken. Ik zal Amstel Uitvaarten eenieder aanbevelen.

Ondanks dat u zelf niet de crematie heeft kunnen begeleiden wil ik toch een dikke pluim geven aan amstel uitvaarten. Uw vervanger, mevrouw karen paternotte, heeft de dienst en begeleiding erg goed gedaan. Ook tijdens de uitvaart heeft zij mooi gesproken. Alles wat in haar macht lag om te regelen, heeft zij gedaan. We hebben echt op een mooie manier afscheid kunnen nemen van mijn vader. Nogmaals een dikke pluim voor Amstel Uitvaarten. Met vriendelijke groet,
John Kroek

Wat iedereen in Nederland moet weten is dat er in Nederland een uitvaartonderneming is die deugt en oprechte betrokkenheid paart aan reële prijzen. Zowel de directie (Peter van Schaik) als de uitvoerende uitvaartbegeleider (Robert van Haren) hebben ons op innemende en authentieke wijze overtuigd van hun meerwaarde en kwaliteiten bij de uitvaart van mijn vader. Geen verborgen kleine lettertjes, volledig in de uiteenlopende implicaties bij een plotseling overlijden en vooral vertrouwenwekkend. Inmiddels ligt de gehele uitvaart al weer bijna twee maanden achter ons; de prijs lag ver onder de tariefstelling bij de grote uitvaartondernemingen en bij de eindafrekening was afspraak ook echt de afspraak. Een verademing op niet op je hoede te hoeven zijn bij een dergelijk emotionele gebeurtenis.. en een absolute aanrader.
Hans Janssen

Amstel Uitvaarten werkte zoals je hoopt bij het aangaan van een contract. Keuzemogelijkheden. Ruim voldoende informatie, ook telefonisch, wat bij dergelijk gevoelige materie erg prettig is. Gemaakte afspraken worden voor 100% nagekomen. De uitvoering was bescheiden en kundig. Voor mensen met deze passende wensen zeer aan te raden. Het gevoel achteraf is rustig en tevreden.

Hartelijk dank voor de eindnota voor de uitvaart van mijn zus. Wij zijn u dankbaar voor de intieme sfeer welke u heeft weten te scheppen bij de uitvaart van mijn zus. Wij vonden het buitengewoon netjes en accuraat verzorgd. Met vriendelijke groet,
J. Pastoor

Wij (de erven van D. van Gog Veld) hebben Amstel Uitvaarten ervaren als een professionele club met oog voor zorgen en wensen van de nabestaanden. Alle medewerkers waarmee we in contact gekomen zijn, waren duidelijk en helder in de communicatie en zorgden ervoor dat we wisten wat wel of niet konden verwachten. Ook het transport en verzorging van de overledene was prima in orde. Dank daarvoor. Met vriendelijke groet,
Namens de erven John van Gog

Crematie op maat bij Amstel uitvaarten hebben wij als zeer goed ervaren. Geen onnodige kosten, alles kan op maat en naar wens ingevuld worden. Wij vonden de communicatie prettig en met de overledene is zeer respectvol omgegaan. Wij vonden het heel bijzonder dat iemand bij het ophalen van de overledene een stuk voor de auto heeft gelopen. De kosten zijn, door het weghalen van zaken die niet nodig zijn, zeer vriendelijk in vergelijking met veel anderen. Wij bevelen dit bedrijf aan. Met vriendelijke groet,
Trix en Jos

Amstel Uitvaarten werkte zoals je hoopt bij het aangaan van een contract. Keuzemogelijkheden. Ruim voldoende informatie, ook telefonisch, wat bij dergelijk gevoelige materie erg prettig is. Gemaakte afspraken worden voor 100% nagekomen. De uitvoering was bescheiden en kundig. Voor mensen met deze passende wensen zeer aan te raden. Het gevoel achteraf is rustig en tevreden.

Opa wilde een simpele besloten uitvaart. Peter - van Amstel Uitvaarten- heeft dat perfect en met respect uitgevoerd. Mijn dank hiervoor.
Monique

Na contact met jullie (Peter) hebben wij het contact en het afscheid als zeer prettig ervaren. Rustig, respectvol en professioneel. Het afscheid was mooi en dat dankzij jullie Tim en zijn collega waar we helaas de naam niet meer van weten hebben hiervoor gezorgd en daarvoor een heel groot compliment en dank! Fijn dat dezelfde personen deze dagen aanwezig waren. Nogmaals heel erg bedankt voor dit mooie afscheid van onze vader & opa, (Hains de Boer) Met vriendelijke groet.

Nog hartelijk dank voor de uitstekende begeleiding bij het afscheid van mijn vrouw jongstleden vrijdag. Mooi dat je zelf ook nog even aanwezig kon zijn. Ook fijn was dat we werden opgevangen door een begeleider van het uitvaartcentrum zelf. De afscheidsruimte was precies goed, qua grootte en qua inrichting. We hebben zo op een indrukwekkende wijze afscheid kunnen nemen. Alle aanwezigen vonden het een mooi afscheid. Ook mijn hond die nog een paar likjes aan mijn vrouw heeft gegeven. Na afloop hebben we heerlijk geluncht in Lage Vuursche en ’s middags met vrienden en kennissen een borrel gedronken op het leden van mijn vrouw. Ik zal je - Amstel Uitvaarten - zeker aanbevelen bij anderen. Groet,
Cock

Heldere en duidelijke communicatie. Je betaalt alleen wat voor wat je echt nodig hebt en dat wordt zeer goed verzorgd. Amstel Uitvaarten houdt zich aan de afspraken. Vriendelijke mensen. Wij kijken terug op een waardig afscheid en kunnen Amstel Uitvaarten aan iedereen aanbevelen.

Ben zeer tevreden over begeleiding van Amstel Uitvaarten. Het was een zeer waardig afscheid geworden, mede door vriendelijke en behulpzame begeleiding van Peter van Schaik en op locatie Will Bierman Top geregeld! Met vriendelijke groet.

Langs deze weg wil ik graag een recensie schrijven over Amstel Uitvaart Amstel Uitvaart heeft mij uitstekend geholpen! Op 24 Augustus werd mijn dierbare zoon begraven Amstel Uitvaart heeft tot in de puntjes voor alles geregeld Alle lof voor Amstel Uitvaart! ! Ik beveel amstel Uitvaart dan ook zeer aan! Hartelijk dank !! Met vriendelijke groet,
Elly Amsterdam

Als gevolg van het plotseling overlijden van een familielid in Amsterdam, op donderdag, waren wij (komende uit Brabant) de volgende dag ter plaatse om zaken m.b.t. de uitvaart te regelen. Op deze dag moesten we dus op zeer korte termijn iemand van een uitvaartonderneming zien te vinden, waarmee een en ander kon worden doorgenomen. Na 2 vruchteloze pogingen van ons om voor deze dag iemand te vinden die à la minute acte de présence kon geven, kwamen wij bij de derde poging in contact met de Directeur van Amstel uitvaarten, Dhr. Peter van Schaik. Deze was in no time ter plaatse! Achteraf mogen wij constateren dat we naar onze mening het niet beter hadden kunnen treffen. Wij komen superlatieven te kort om deze persoon en zijn medewerkers te bewieroken. Echt alles werd tot onze grote tevredenheid zeer consciëntieus aangepakt en in overleg geregeld. Helaas hebben wij dit wel eens anders meegemaakt. Temeer als we dit afzetten tegen de bijzonder redelijke prijs van de door ons gekozen “budgetcrematie”. Wij willen deze “Amstel uitvaarten” ten zeerste aanbevelen. Op ons is deze onderneming overgekomen als zéér correct en betrouwbaar! Mede namens mijn Familie,
Ir. J.C. Zwanenberg

Een Amsterdammer blijft een Amsterdammer